Rövid leírás

Zavarosak a folyamataid, mintha minden osztály a másik ellen dolgozna. Napi négy órád megy el azzal, hogy felelőst keress egy hibáért, mert azt sem tudjátok kinek kellene felelnie érte, nemhogy ki csinálta valójában.

Van köztünk általános folyamatfejlesztési, lean, supply chain, supply chain planning, demand planning és HR tanácsadó. Alapítónk, Dorka múltjának hála supply chain lábunk folyamatfejlesztésben erősebb, de nem zárkózunk el a HR folyamatoktól sem, sőt.

Amiben nem hiszünk (de úgy nagyon nem), az a teljes business process re-engineering, úgyhogy ha BPR-t szeretnél, ajánlunk szívesen olyat, aki vállalja helyettünk. Amit mi csinálunk az az, hogy úgy húzzuk újra a folyamataidat, hogy közben a szervezeted is megtanítjuk arra, hogy hogyan lehet a legjobban működtetni utána a letisztított rendszereidet. A folyamatfejlesztési csapatunkban mindig van egy generalista, aki a projektmenedzsment framework-ért felel, és egy-két-három specialista, aki az adott iparághoz, szakterülethez a legjobban ért. A csapatban mindig van képzett coach és tréner, kedvencünk az, ha társtémákat is magunkra húzhatunk. Például összehúzzuk két társosztály működését, vagy kialakítunk egy új termék bevezetési folyamatot, ami közben kiesik, hogy bizony a meetingkultúrán is van még mit fejleszteni, úgyhogy átnyúlhatunk oda is.

Jelenleg dolgozunk FMCG-ben, építőiparban, IT szektorban. Előbbi kettőben sales & operation planning folyamatok újrahúzásáért, előrejelzéstervezés kialakításáért felelünk, utóbbiban HR folyamattanácsadással támogatjuk a HR rendszerek létrehozását a frissen felnőtt cégben.

ha minden jól megy mi az eredménye?

trending_up Felesleges hurkok nélkül fogtok dolgozni.
trending_up Átlátható, egyszerűen működtethető folyamatokat alakítunk ki.

Kapcsolódó cikkek

Amit félreértesz a mentoringgal kapcsolatban

Még 2017-ben írtam mentoring témában cikket a blogunkon. Azóta többedik ügyfelünknél veszünk részt tanácsadóként vállalati mentoring rendszer kiépítésében, több partnerünknél támogatjuk a mentorokat tréninggel, coachinggal. De van két félreértés, amit rendre, mindenhol el kell oszlatnunk az elején. Ezeket.

Bezerédy Herald Balázs ACC Bezerédy Herald Balázs ACC today 2021-03-01

"Aki tanulni akar, az úgyis tanulni fog" - Vagy?

A fenti mondatot heti átlagban 7-8 alkalommal hallom, ha azt veszem, hogy hány tárgyalás, projektindító van a naptáramban februárban. Szülői értekezleten persze nem hallottam még ilyet.

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2021-02-18
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel