Rövid leírás

Blogunk a világ 11. legolvasottabb üzleti coaching blogja, és az első, amely nem angolul került a top100-ba.

Blogunk 2016 májusában indult, azóta a leglátogatottabb üzleti coaching blog hazánkban. Követőink 65%-a Y generációs, 35%-a X generációs és idősebb. A HR piac meghatározó médiuma lettünk, előadunk az összes hazai fórumon, cikkeinket az index.hu-tól kezdve a hvg-ig rengeteg médium átvette már. Megjelenéseinket láthatod a főoldalon is. Napi 1500+ egyedi látogató fordul meg átlagosan nálunk, követőink között találsz rengeteg fiatal vezetőt, KKV ügyvezetőt, startup CEO-t. Instagram, Linkedin és Facebook közösségünk, valamint Youtube/Spotify követőink 10.000 felett vannak, a leghallgatottabb képzés/fejlesztéssel, üzleti coachinggal foglalkozó podcast a januárban indult Check-In podcastunk.


Médiatámogatóként kereshetsz minket konferenciák, eseményajánlók kapcsán, valamint céged, terméked is szívesen teszteljük. A termék/szolgáltatás előzetes tesztelésének jogát fenntartjuk, nem írunk úgy cikket Rólatok, a terméketekről, hogy nem tudjuk biztosan, tényleg ajánlhatjuk-e.


Legtöbb partnerünkkel hosszútávra szerződünk, folyamatosan, több csatornán támogatjuk, blogon, social médián, podcast említésekben, hiszünk benne, hogy ennek így van értelme.


A cikkeket mi írjuk, előre megírt tartalmakat, sajtóközleményt nem veszünk át.


Kérdésed, kérésed van, vagy konkrét ajánlatot szeretnél kérni, info@y2y.hu-n megteheted, vagy hívd marketing fejünket, Jasper Gábort a +3630-410-1555-ös számon.

ha minden jól megy mi az eredménye?

trending_up Eléred a hazai HR piacot.
trending_up Érdektelen sajtóközlemények helyett valódi médiatámogatást kapsz.

Kapcsolódó cikkek

Amit félreértesz a mentoringgal kapcsolatban

Még 2017-ben írtam mentoring témában cikket a blogunkon. Azóta többedik ügyfelünknél veszünk részt tanácsadóként vállalati mentoring rendszer kiépítésében, több partnerünknél támogatjuk a mentorokat tréninggel, coachinggal. De van két félreértés, amit rendre, mindenhol el kell oszlatnunk az elején. Ezeket.

Bezerédy Herald Balázs ACC Bezerédy Herald Balázs ACC today 2021-03-01

"Aki tanulni akar, az úgyis tanulni fog" - Vagy?

A fenti mondatot heti átlagban 7-8 alkalommal hallom, ha azt veszem, hogy hány tárgyalás, projektindító van a naptáramban februárban. Szülői értekezleten persze nem hallottam még ilyet.

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2021-02-18
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel