Rövid leírás

Blogunk a világ 11. legolvasottabb üzleti coaching blogja, és az első, amely nem angolul került a top100-ba.

Blogunk 2016 májusában indult, azóta a leglátogatottabb üzleti coaching blog hazánkban. Követőink 65%-a Y generációs, 35%-a X generációs és idősebb. A HR piac meghatározó médiuma lettünk, előadunk az összes hazai fórumon, cikkeinket az index.hu-tól kezdve a hvg-ig rengeteg médium átvette már. Megjelenéseinket láthatod a főoldalon is. Napi 1500+ egyedi látogató fordul meg átlagosan nálunk, követőink között találsz rengeteg fiatal vezetőt, KKV ügyvezetőt, startup CEO-t. Instagram, Linkedin és Facebook közösségünk, valamint Youtube/Spotify követőink 10.000 felett vannak, a leghallgatottabb képzés/fejlesztéssel, üzleti coachinggal foglalkozó podcast a januárban indult Check-In podcastunk.


Médiatámogatóként kereshetsz minket konferenciák, eseményajánlók kapcsán, valamint céged, terméked is szívesen teszteljük. A termék/szolgáltatás előzetes tesztelésének jogát fenntartjuk, nem írunk úgy cikket Rólatok, a terméketekről, hogy nem tudjuk biztosan, tényleg ajánlhatjuk-e.


Legtöbb partnerünkkel hosszútávra szerződünk, folyamatosan, több csatornán támogatjuk, blogon, social médián, podcast említésekben, hiszünk benne, hogy ennek így van értelme.


A cikkeket mi írjuk, előre megírt tartalmakat, sajtóközleményt nem veszünk át.


Kérdésed, kérésed van, vagy konkrét ajánlatot szeretnél kérni, info@y2y.hu-n megteheted, vagy hívd marketing fejünket, Jasper Gábort a +3630-410-1555-ös számon.

ha minden jól megy mi az eredménye?

power_settings_new Eléred a hazai HR piacot.
power_settings_new Érdektelen sajtóközlemények helyett valódi médiatámogatást kapsz.

Kapcsolódó cikkek

Ha az almafa alatt van egy gyümölcs, az valószínűleg alma.

Ez a rendkívül idegesítő mondás a férjem egyik kollegája szájából származik. Orvosok.

Nagy-Józsa Dorottya ACC Nagy-Józsa Dorottya ACC today 2020-07-23

Semmilyen ÚJ nincs a normálisban

A csapból is ez az átok "új normális"-téma folyik, konferenciákat rendeznek rá már, ha rákeresel bármilyen nyelven, több találatot kapsz rá, mint a napi ajánlott vízbevitelre. Pedig tök jó lenne, ha az utóbbi témákkal foglalkoznának többen, és az előbbivel kevesebben.

person Nagy-Józsa Dorottya ACC today 2020-07-09
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel