Rövid leírás

Nem tanácsadás, nem társalkodás, nem pszichológia. És végképp nem random kérdések tömkelege. Ha jól csináljuk a dolgunkat, két ülés között mégis egy csomó olyan dologra fogsz rádöbbenni, amire eddig nem láttál rá a saját működésedből.

A business coaching nem tanácsadás, nem társalkodás és nem is pszichológia. Nem fekszel kanapén, a coach nem hallgatja végtelen a sirámaid, nem oldja meg a problémáidat, és még csak nem is adhatod ki a dühödet, mint Robert De Niro, a Csak egy kis pánikban:


De ettől még jobb lesz tőle neked is. Már feltéve, hogy jó coach-ot választottál.

Az International Coach Federation, a világ legnagyobb professzionális coachszövetségének (akinek elnökségi tagjai között csapatunkból is többekkel találkozhattál már) magyar tagozata szerint: A coaching az ügyféllel való partneri együttműködés, olyan gondolatébresztő és kreatív folyamat, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából személyes és szakmai szempontból is. A coaching egyedi szolgáltatás, és elkülönül a terápiától, tanácsadástól, mentoringtól és a  tréningtől egyaránt. Akik résztvevői lesznek egy coaching folyamatnak, megtapasztalhatják annak élményét, hogy:

– másképp látják majd személyes kihívásaikat és lehetőségeiket,

– megerősödik gondolkodásuk és döntéshozó képességük,

– fejlődik személyes hatékonyságuk,

– nő az önbizalmuk, és

– közelebb kerülnek munkájuk és élet-szerepük beteljesítéséhez.

A definíció nagyon jó és benne van minden, csak talán kicsit hosszú. Úgyhogy – ha esetleg nem vetted volna a fáradtságot, hogy elolvasd – akkor jöjjön egy rövidebb, ahogy a gyerekeidnek magyaráznád el:

Képzeld magad egy lendkerekes autónak. Ha leállsz, a coach felhúz és megint mész magadtól. Ha jó a coachod, akkor nagyon sokáig tudsz majd gurulni, akár egy felhúzással is. Ha nem tudod magad lendkerekes autónak elképzelni, mert még sose álltál le útközben, illetve semmi szükséged senkire, aki által még gyorsabban tudnál gurulni, ne keress coachot. Ha találtál és gurultál is valamennyit, de elfogyott a szufla, esetleg a coachodnak eszébe sem jutott megmérni, mennyit és hova is haladtál pontosan, keress egy másikat.

Egyéni business coaching alkalmaink 60-90 percesek, online vagy offline, ahogy épp a helyzet úgy hozza. Coachaink dolgoznak magyarul, angolul, németül, egyéni professzionális coach minősítéseiket a bemutatkozásoknál megnézheted. 

ha minden jól megy mi az eredménye?

trending_up Kitisztul a fejed, élesebben látod az elakadásaidat.
trending_up Tisztábban rálátsz saját működésedre, fejlődik az önismereted.

Ok, nézzük meg,

mit segíthettek.

Igyunk egy kávét!

Jelentkezem

Kapcsolódó cikkek

Hogy kezdjek képzés-fejlesztési programba?

Mielőtt képzés-fejlesztésbe kezdenél, akár velünk, akár bármelyik kollegánkkal a piacon, menj ezen végig.

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2024-05-24

Disney terápia - Hamupipőkén túl

Kahler drivereit ennél jobban még nem mutatta be senki. Márpedig kötelező.

Makrai Fanni Makrai Fanni today 2024-05-06
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel