Hát Ti?

Working with #nofilter.

Filtermentes, önazonos, transzparens közegben vagyunk jól. Úgyhogy 10-15 év multis/kkvs/startupos/régiós tapasztalat után sorra mind ledobtuk vállalati köpenyeinket, és a létező legdiverzebb szakmákból egy csapatként összeállva dolgozunk azon már ötödik éve, hogy ilyen helyeket hozzunk létre magunk, és az egész generációnk számára. Ami összetart minket, az a nyitottság, a lendület és a kendőzetlen őszinteség. Ha ezek Neked is értékeid, szeretni fogunk együtt dolgozni.

Csapatunk

Nagy-Józsa Dorottya PCC

Dorka a CEO-nk, nagyon alacsony és nagyon jókedvű. Az életét le tudná élni excel táblákban, mindennap három új termék esik ki a fejéből, és lehetetlen elérni telefonon.

Bővebben Szerző cikkei

Pottok Judit ACC

Juci a co-founderünk, ő coacholta ki 2016-ban Dorkából a Y2Y születését. Végtelen türelme van az emberekhez, maga a megtestesült nyugalom.

Bővebben Szerző cikkei

Bezerédy-Herald Balázs ACC

BHB a másik co-founderünk, a csapat józan esze. Érti, amit a könyvelőnk kérdez, válaszol a jogásznak és nem keveri össze a szerződéseket. Főnyeremény.

Bővebben Szerző cikkei

Jasper Gábor PCC

Jasper ("Dzsászper" vagy a "A Prof") a harmadik co-founderünk. Tíz évvel fiatalabb, mint bárki, akivel a szakmában találkoztál. Mindig valami újat akar, de azt legkésőbb azonnal, és videós formátumban. Csak megöregszik egyszer ő is.

Bővebben Szerző cikkei

Somlai Dániel PCC

Dani emberekhez való türelme Juciéval vetekszik. Munkájában még egy helyesírási hibát sem hajlamos véteni, nemhogy súlyosabbat. Big4-nál szocializálódott, úgyhogy éjjel egykor levelezik és reggel 8-as határidőt kér. Mindig. Cserébe ő is hasonlókkal dolgozik, valamit valamiért.

Bővebben Szerző cikkei

Makrai Fanni

Fanni főállásban HR igazgató, másodállásban szervezetfejlesztő, harmadállásban lakberendező, negyedállásban főzőkurzusokat tart, ötödállásban... Végtelen energiával és profizmussal van jelen mindenben, a hozzáállását egyetemen kellene oktatni. Imádunk vele dolgozni.

Bővebben Szerző cikkei

Szénási Orsolya

Orsi a jobbkezünk. Ő felel mindenért, ami pénzügy, háttérmeló, papírok, szerződés és minden, amit mi már követni sem tudunk. Iszonyatos rendet tart, mindent kinyomoz és nem veszít el semmit. Mióta velünk van, Dorkának fixen 40-el kevesebb a pulzusa, pedig korábban sem volt magas.

Bővebben Szerző cikkei

Matskási Zoltán

Zolit Dorkán keresztül ismerjük, együtt dolgoztak egy évtizede még a colában, mielőtt szabadúszó köpenybe bújtak volna. Vagy repül vagy csúszik vagy vezet, ha meg egyiket sem, stratégiát fejleszt, de akármelyiket is, mindig kávéval a jobbkezében.

Bővebben Szerző cikkei

Partnereink

Esztergályos Orsolya

Orsi a supply chain frontunkat erősíti, Dorka kollegája volt anno, úgyhogy senki nem ért egy szót sem belőle, ha egymással beszélgetnek. Mindig másszínű a haja, mikor látod, és egy rakat nyelvet megért, amit senki a környéken.

Bővebben Szerző cikkei

Viniczai Andrea

Andi mikor nem coachol, akkor tréninget tart, cikket vagy könyvet ír, filmet fordít és önkénteskedik, és persze szervezi három gyermeke mindennapjait. Ha kikapcsolódni szeretne, fut. Úgy 30 kilométert. Iszonyat. :)

Bővebben Szerző cikkei

Katona Gergő

Gergő Jasper révén került közel csapatunkhoz. Minden ami six sigma, power BI, agile, nála fut össze. Sosem használ olyan kifejezést, ami öt évnél régebben létezne :)

Bővebben Szerző cikkei

Bőtös Balázs ACC

Balázs az International Coach Federation elnökségében volt kollegánk, onnan ismerjük. Azonnal reagál, mindenben segít, sosem láttuk még dühösnek, lehet a capslock-ot sem ismeri, elképesztően jó vele együtt dolgozni, egyszerűen nem találsz rajta fogást :)

Bővebben Szerző cikkei

Izsák Anna ACC

Annáért még az azóta szabadúszó köpenyét a szegre dobó (de csak nem végleg!) Zsófinak vagyunk hálásak, ő hozta a csapatunkba. Csodálatos higgadtságot áraszt magából, igazi profi. A HR projektjeinket erősíti és coachként dolgozik még nekünk jó pár projekten.

Bővebben Szerző cikkei

Óré Adrienn

Adrit Dorkán keresztül ismertük meg, elképesztő energiája van, mindent brutál hőfokon végez el, amihez hozzányúl, máshogy valószínűleg nem is lenne képes működni. Hála az égnek.

Bővebben Szerző cikkei

Alex Macintosh

Alexet Daninak köszönhetjük, pár éve él Budapesten, eszméletlen jó jelenléte van, amit public speaking kategóriában nem nyert még meg, nem is létezik :) Mindent tud, ami egy tökéletes pitchhez kellhet neked.

Bővebben Szerző cikkei

Pataki Anna PMP

Anna olyan természetességgel került bele a csapatunkba, mintha mindig is velünk dolgozott volna. Egyszerre van mögötte jó pár év Big4 és ugyanennyi erőszakmentes kommunikáció, gyakorlatilag nem lehet zavarba hozni.

Bővebben Szerző cikkei

Barta Bea

Beát Adrin keresztül sodorta hozzánk az élet, tréningekben, vezetőfejlesztésekben, workshopok tartásában segít nekünk. Olyan helyről is kaptunk már róla pozitív visszajelzést, ahol ott se volt, hihetetlenül jól csinál valamit :)

Bővebben Szerző cikkei

Havrán Linda

Linda már 2016-ban velünk volt, aztán elsodorta mellőlünk az élet, de szerencsénkre visszatalált hozzánk. Nem tudod olyan projektbe behúzni, amiről ne tudna új szempontot bedobni másfél perccel azután, hogy megkapta a briefet. Jó vele :)

Bővebben Szerző cikkei

Daragics György

Gyurit Daninak köszönhetjük, és így természetesen egy Big4 iskolának, aki kiképezte tanácsadás és pénzügyi analízis területen. Gyakorlatilag vagy pénzügyi, vagy kommunikációs tranzakciókat analizál, hozzá fordulunk ha TA vagy PCM témában kérdésünk van.

Bővebben Szerző cikkei

Kókai Róbert

Robit Dorkán keresztül ismerjük, ő kereste magának sales coachnak, majd a munkáját látva hozta a csapatba. Kell jobb ajánlólevél? :)

Bővebben Szerző cikkei
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel