Hát Ti?

A változásban is élhető (munka)helyedért dolgozunk.

10-15 év multis/kkvs/startupos/régiós tapasztalat után ledobtuk a vállalati köpenyünket, és a létező legdiverzebb szakmákból egy csapatként összeállva dolgozunk azon már négy éve, hogy ezeket a szervezeteket hosszú távon is élhetővé tegyük. Ami összetart minket, az a lendület, a transzparencia, a nyitottság és a kendőzetlen őszinteség. Ha ezek Neked is értékeid, szeretni fogunk együtt dolgozni.

Csapatunk

Nagy-Józsa Dorottya ACC

Dorka a CEO-nk, nagyon alacsony és nagyon jókedvű. Az életét le tudná élni excel táblákban, mindennap három új termék esik ki a fejéből, és lehetetlen elérni telefonon.

Bővebben Szerző cikkei

Pottok Judit ACC

Juci a co-founderünk, ő coacholta ki 2016-ban Dorkából a Y2Y születését. Végtelen türelme van az emberekhez, maga a megtestesült nyugalom.

Bővebben Szerző cikkei

Bezerédy Herald Balázs ACC

BHB a másik co-founderünk, a csapat józan esze. Érti, amit a könyvelőnk kérdez, válaszol a jogásznak és nem keveri össze a szerződéseket. Főnyeremény.

Bővebben Szerző cikkei

Jasper Gábor PCC

Jasper ("Dzsászper" vagy a "A Prof") a harmadik co-founderünk. Tíz évvel fiatalabb, mint bárki, akivel a szakmában találkoztál. Mindig valami újat akar, de azt legkésőbb azonnal, és videós formátumban. Csak megöregszik egyszer ő is.

Bővebben Szerző cikkei

Somlai Dániel ACC

Dani emberekhez való türelme Juciéval vetekszik. Munkájában még egy helyesírási hibát sem hajlamos véteni, nemhogy súlyosabbat. Big4-nál szocializálódott, úgyhogy éjjel egykor levelezik és reggel 8-as határidőt kér. Mindig. Cserébe ő is hasonlókkal dolgozik, valamit valamiért.

Bővebben Szerző cikkei

Szénási Orsolya

Orsi a jobbkezünk. Ő felel mindenért, ami pénzügy, háttérmeló, papírok, szerződés és minden, amit mi már követni sem tudunk. Iszonyatos rendet tart, mindent kinyomoz és nem veszít el semmit. Mióta velünk van, Dorkának fixen 40-el kevesebb a pulzusa, pedig korábban sem volt magas.

Bővebben Szerző cikkei

Partnereink

Makrai Fanni

Fanni főállásban HR igazgató, másodállásban szervezetfejlesztő, harmadállásban lakberendező, negyedállásban főzőkurzusokat tart, ötödállásban... Végtelen energiával és profizmussal van jelen mindenben, a hozzáállását egyetemen kellene oktatni. Imádunk vele dolgozni.

Bővebben Szerző cikkei

Kaslik Ildikó

Ildi munkamániás pénzügyi vezető és mindfulness szaki. A legjobb kombó. Stresszmenedzsment képzéseket tart nekünk, együtt végzett anno Jucival és Dorkával a CoachAkadémián.

Bővebben Szerző cikkei

Esztergályos Orsolya

Orsi a supply chain frontunkat erősíti, Dorka kollegája volt anno, úgyhogy senki nem ért egy szót sem belőle, ha egymással beszélgetnek. Mindig másszínű a haja, mikor látod, és egy rakat nyelvet megért, amit senki a környéken.

Bővebben Szerző cikkei

Szijártó Adrienn

Adri prezentációs tréner, aki rajong a TED videókért és a szép diasorokért. Speaker coachként előadástechnikát, prezentációs technika tréningeket, soft skill fejlesztéseket tart nekünk. A "felkészültség" definíciója alatt találod a wikipédián, nem lehet zavarba hozni.

Bővebben Szerző cikkei

Fésüs Norbert ACC

Norbi metáldobos, supply chain guru, a folyamatfejlesztési csapatunkat erősíti, pár éve Dorka ügyfeleként került közel a csapatunkhoz. Az autóipartól kezdve az egyetemi katedráig mindenfele megfordult már, tréner, üzleti coach képesítéssel, ízig-vérig logisztikus.

Bővebben Szerző cikkei

Schubauer Krisztina ACC

Kriszta Dorka révén került közel hozzánk, együtt tanultak egy Solution Surfers képzésen. Marketingkommunikációs guru, startupokkal foglalkozik, előtte multizott, igazi polihisztor.

Bővebben Szerző cikkei

Viniczai Andrea

Andi mikor nem coachol, akkor tréninget tart, cikket vagy könyvet ír, filmet fordít és önkénteskedik, és persze szervezi három gyermeke mindennapjait. Ha kikapcsolódni szeretne, fut. Úgy 30 kilométert. Iszonyat. :)

Bővebben Szerző cikkei

Katona Gergő

Gergő Jasper révén került közel csapatunkhoz. Minden ami six sigma, power BI, agile, nála fut össze. Sosem használ olyan kifejezést, ami öt évnél régebben létezne :)

Bővebben Szerző cikkei

Bőtös Balázs ACC

Balázs az International Coach Federation elnökségében volt kollegánk, onnan ismerjük. Azonnal reagál, mindenben segít, sosem láttuk még dühösnek, lehet a capslock-ot sem ismeri, elképesztően jó vele együtt dolgozni, egyszerűen nem találsz rajta fogást :)

Bővebben Szerző cikkei

Izsák Anna ACC

Annáért még az azóta szabadúszó köpenyét a szegre dobó (de csak nem végleg!) Zsófinak vagyunk hálásak, ő hozta a csapatunkba. Csodálatos higgadtságot áraszt magából, igazi profi. A HR projektjeinket erősíti és coachként dolgozik még nekünk jó pár projekten.

Bővebben Szerző cikkei

Óré Adrienn

Adrit Dorkán keresztül ismertük meg, elképesztő energiája van, mindent brutál hőfokon végez el, amihez hozzányúl, máshogy valószínűleg nem is lenne képes működni. Hála az égnek.

Bővebben Szerző cikkei

Kövess minket instagramon

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel