Rövid leírás

A CAPTain Analízis & Szubjektív teszt egy kompetenciákat mérő online teszt, amely a fontos készségek, attitűdök, viselkedésminták mérésére szolgál.

A CAPTain Analízis & Szubjektív teszt egy kompetenciákat mérő online teszt, amely a munka világában fontos készségek, attitűdök és viselkedésminták mérésére szolgál. Olyanokat, mint például a munkastílus, vezetői viselkedés, döntéshozatal, együttműködési készség, kommunikáció vagy konfliktuskezelés. 

A kb. 1,5 óra alatt kitölthető online teszt szöveges és grafikus eredménye ütközteti a saját önismeretünket az objektív analízissel - így az erre kiképzett szakértő visszajelzése során egyszerre erősödhetünk meg képességeink tudatos használatában és szembesülhetünk saját vakfoltjainkkal is. Ugyanakkor az adott munkakörben elvárt benchmark profilhoz is hasonlíthatjuk saját eredményeinket - látva, hogy az adott pozíció sikeres betöltéséhez milyen fejlődési utat érdemes bejárni.

Kifejezetten javasoljuk kiválasztáshoz, vezetőfejlesztéshez, kulcsembereknek tartott komplex programokhoz, talentprogramhoz és persze coaching folyamatok elején is.

ha minden jól megy mi az eredménye?

trending_up Megérted hogyan látod magad ahhoz képest, ahogy a többiek látnak
trending_up Pontos tükröt kapsz róla, hogyan érdemes fejlődnöd

Ok, nézzük meg,

mit segíthettek.

Igyunk egy kávét!

Jelentkezem

Kapcsolódó cikkek

Hogy kezdjek képzés-fejlesztési programba?

Mielőtt képzés-fejlesztésbe kezdenél, akár velünk, akár bármelyik kollegánkkal a piacon, menj ezen végig.

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2024-05-24

Disney terápia - Hamupipőkén túl

Kahler drivereit ennél jobban még nem mutatta be senki. Márpedig kötelező.

Makrai Fanni Makrai Fanni today 2024-05-06
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel