A heti státuszmeeting, amit még élvezel is

Nagy-Józsa Dorottya ACC Nagy-Józsa Dorottya ACC today 2020-02-02 label meeting, szervezeti_kultúra, szervezetismeret, infografika

Mindenki utálja, mert iszonyú unalmas, ráadásul sosem végeztek vele időben, mi az? Nyilván a heti státusz. Mutatunk egy módszert, amitől egészen új lendületet kaphattok. Give it a try!

A módszer nagyon egyszerű, és nagyon beválik. A saját pénteki státuszcallunkat is így folytatjuk, eszméletlen pörgős tud lenni.

Nyilván értelmes méretű csapatokban működik csak, de ez mindenre igaz, nem csak a heti státuszra :). Amire figyelj, hogy mindig legyen moderátor, hogy ez ne mindig a főnök legyen, hanem pörgessétek a feladatot, a moderátor álljon bele a feladatba, és azonnal sziszegjen le mindenkit (a CEO-t is!), ha nem tartja magát a pontokhoz, valamint arra, hogy ebben a sorrendben haladjatok. Azáltal, hogy a sikerekkel kezdtek, egészen brutálisan pozitív lesz az egész hangulat, próbáljátok ki.

Ha megfutottátok az első kört, jöhet a következő, aztán a harmadik, ugyanabban a sorrendben végigmenve mindenkin. Végül zárjon a moderátor, aki jegyzetelje végig a meetinget, de SEMMIT ne rögzítsen, csak a teendőket. Ez ki fog esni az elvárásokból és az issues részből. Ezt olvassa fel, majd dobja körbe mailben és kész.

Próbáljátok ki, nekünk nagyon bevált!


Megosztom

Ajánlott cikkek

Éven belül nem lehet szervezetet fejleszteni.

És még mindig nincs meg a terminológiám azokra a cikkekre, amiket a cím maga tartalmaz, kár még harminc percet püfölni a billentyűzetet. Nade hadd püföljem, úgyse ittam még idén melegen kávét.

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2024-02-14

"Mi egy félkatonai szervezetként működünk" - Biztos az?

A leggyakrabban hallott mondatok egy coach életében. Első fejezet.

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2024-01-09

Hírlevél feliratkozás

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel