Rövid leírás

Ha lejjebb engedtél, de egy adott helyzetre, projektre, álláspályázatra a maximumot kell kihoznod magadból.

A tigrist a vadászatot megelőző este, fejben kell elejteni. Szól a régi közmondás, de ennél igazabbat ma sem tudsz felmutatni. Mindegy, hogy egy projekt erejéig, egy külföldi kiküldetésre (régi szép idők, igaz?:) ), egy állás megpályázására, egy vállalkozás elindítására - de mindannyiunk karrierjében, életében vannak olyan élethelyzetek, ahol a 'jó' már nem biztos, hogy elég. 

Na, erre érdemes használod a performance coachingot. Gyorsan, hatékonyan, rövid, kerek ülésekkel egy konkrét célra dolgozunk, ezek a folyamatok legtöbbször nem 8-10 alkalmasak, hanem rövidek, 4-5 alkalom maximum. Feltekerjük a maxra a potméteredet, hogy a létező legjobb formádat hozd ki az adott napra - feladatra. 

  • Kitisztítod a fejedet, átlátod az azonnali teendőket.
  • Kihozod magadból a csúcsformát.

ha minden jól megy mi az eredménye?

trending_up A legjobb formádat hozod egy megmérettetésre.

Ok, nézzük meg,

mit segíthettek.

Igyunk egy kávét!

Jelentkezem

Kapcsolódó cikkek

Hogy mi hiányzik a home officeból? Hát a placebo-hatás.

A múltkori, nagy sikert aratott cikkünk, "a zakós, a zakós az nagyon igaz!' parázs vitákat keltett a saját csapatunkon belül is.

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2022-09-23

"Hazamenni végre, egészen. Azt szeretnénk."

Elvakultak előző ősszel a karácsonyig hátralevő napokat számolták, egyszeri hazai munkavállaló 2022 őszén már másba kezdett. Tavalyi időjárási adatokat böngészve tippelgeti, mikor mehet végre haza. Egészen.

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2022-09-16
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel