A Black Friday kapcsán folyamatosan villognak a bannerek a laptopomon. Erről pedig eszembe jutott, hogy utoljára tegnap kérdezte meg tőlem egy ismerős: lehet-e majd nálunk karácsonyi coaching utalványt vásárolni?

Jajj.

Elképzeltem egy ilyen igazán giccses, ünnepi kis kártyát, lehetőleg dombornyomott felületen. Rajta meg, hogy 3 alkalmas ajándékutalvány. Beváltható 2017. december 31-ig. Esetleg a háttérben naplemente. Vagy egymásra pakolt kavicsok. Ilyesmi.

De most komolyan. Kérlek, ne vegyél coachot ajándékba.

Ha valakit meg akarsz változtatni, az te legyél maximum, de nehogy már azt gondoljuk, hogy bármi eredménye lesz egy olyan coaching folyamatnak, amiért az illető még csak nem is akart tenni? Ha nem veszi a fáradtságot, hogy keressen coachot, nem akar.

Ennyi. Ajándékba sem. Vegyél neki mozijegyet, színházjegyet, könyvet, amin alhat. Pulóvert. Bármit. Coachot ne.

Egyébként egyáltalán ne. Life coachingot se. De business coachingot meg főleg ne. Bár előttem van az a szituáció, mikor a céges karácsonyi bulin átcsúsztatsz egy kis kártyát a főnöködnek:

 

coaching_utalvany.jpg

 

Ez nem is rossz, lehet, hogy mégis lesz ajándékutalvány? :)

 

GYERE, MÉG ÉPP LEHETSZ AZ EZREDIK KÖVETŐNK. 

VAGY A 200. INSTÁN. 

 

kép innen: https://www.askideas.com, saját

Megosztom

Ajánlott cikkek

Hírlevél feliratkozás

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel