Utoljára az Y/Z generációról

Jasper Gábor Jasper Gábor today 2019-12-02 label podcast, Y_generáció, Y_tudástár, z_generáció

Az első témába vágó vlog, ahol megszólal az alfa generáció képviselője is! :)

Tények és tévhitek az Y és a Z generációról, avagy hogyan locsold a petúniádat, milyen kifogásokat nem fogadunk el a vezetőinktől és mit lehet tenni ha valaki saját felelősségre vágyik? Önzők, mindent azonnal akarnak és évente váltanak munkahelyet. Vagy nem? Nézd meg az adást és döntsd el te!
Megosztom

Hozzászólások

Ajánlott cikkek

A csodálatos feedback session

Akár angolul akár magyarul emlegetjük, egy biztos: mindenkinek nehéz. Van akinek negatívat, van akinek pozitívat, van akinek adni, van akinek kapni. Jöjjön a részletes útmutató az igazán hatasos visszajelzéshez, és ismét némi kendőzetlen őszinteség arról, mit lehet ebben a témában teljes cégszinten is elrontani. Fídbekelni meg kommentben tudtok ;)

Nagy-Józsa Dorottya ACC Nagy-Józsa Dorottya ACC today 2019-12-19

Digitális fejlesztés - mindenáron, mindenhol, mindent is

Trendi, olcsóbb és hatékonyabb. Vajon ez minden esetben igaz a digitális készségfejlesztés kapcsán? Mit csinálunk divatból és mi az, amit valóban lehet digitális platformon fejleszteni?

Nagy-Józsa Dorottya ACC Nagy-Józsa Dorottya ACC today 2019-11-22

Hírlevél feliratkozás

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel