Éééés elérkezett a Freelancer's Week, ott lesztek?

Rémesen pofátlan képválasztás, és mennyire nem igaz 2020-ra. De lesznek itt még jobb évek is, na meg voltak is, úgyhogy az életérzés reméljük igaz lesz megint, mihamarabb.

Freelancer’s Week teljes mértékben élvezhető lesz online, miközben Budapest mellett négy másik városban és különleges helyszíneken is zajlanak az események mától.

Az esemény gerincét a freelancer karrierépítéshez nélkülözhetetlen  szakmai előadások adják. A vállalkozásindítás és -fejlesztés, a személyes márkaépítés és online marketing, a munka-élet egyensúly és a kreatív önmegvalósítás területein nagyon gyakorlatias, képzésnek is beillő előadások és kerekasztal-beszélgetések váltják majd egymást. Nem maradnak ki az olyan slágertémák mint a szabadúszás kezdő lépései, a megfelelő árazási stratégia, az ügyfélkör kiépítése és folyamatos menedzselésének legjobb megoldásai, a hatékony munkanap megtervezése, a folyamatos “flow” elérése és a vállalkozólét negatívumainak  (mint a stressz, a szorongás, a korai kiégés és a magányosság) hatásos kezelése, csírájában elfojtása.

A szervezők hangsúlyozzák, hogy az esemény teljes mértékben élvezhető online, otthonunk kényelméből is, beleértve az előadóktól való élő kérdezési lehetőséget, sőt, a konferencia-fesztiválon résztvevőkkel való kötetlen beszélgetésekről, kapcsolatépítésről sem kell lemondania azoknak, akik a távolból követnék az eseményeket. Az online programoknak egy egyedülálló virtuális rendezvénytér ad majd helyet, amelyet többek között az ENSZ, a Wall Street Journal és az Adobe is használ többezer fős online események lebonyolítására.

Természetesen minden szakmai eseményről videó készül, ami élőben is követhető, de 2020. október 31-ig vissza is nézhető. A FreelancerBlog tagsági programja – ami most a Freelancer’s Week keretében kedvezményes áron érhető el – pedig akár 12 hónapon át biztosítja a visszanézés lehetőségét, a számos egyéb izgalmas funkció mellett, mint amilyen a magyar szabadúszók zárt Slack-csatornája, vagy a csak a tagok számára elérhető speciális események, kedvezmények és extrák.

Az online tér adta lehetőségek miatt Budapest mellett négy másik városban (Miskolc, Szeged, Pécs, Veszprém)  is zajlanak a Freelancer’s Week eseményei. A program egyik izgalmas újítása, hogy az “okosító” szakmai programokon kívül és után, a hétvégi napokon kirándulásokat, sporteseményeket és egyéb kiscsoportos kreatív eseményeket szerveznek, amelyek a feltöltődésről szólnak, és lehetőséget adnak arra, hogy a résztvevők kötetlenül beszéljék át az előadásokon hallottakat egymás között, közös ötleteléseknek és együttműködések kialakításának adva teret és minőségi időt.

A Freelancer’s Week hivatalos programja a lenti weboldalon érhető el, az esemény október 19-25. között zajlik 5 városban és az interneten. 

További infók és regisztráció: https://freelancersweek.ticketninja.io/

A Freelancer’s Week szervezői sikeres és elismert szabadúszó-blogot illetve a toplisták elején szereplő podcastet működtetnek és havi meetup sorozatban foglalkoznak a vállalkozói lét legfontosabb és legaktuálisabb témáival és fejleményeivel. A 2020 tavaszán elindult tagsági program csomagban nyújtja ezeket a szolgáltatásokat amellett, hogy egy összetartó szakmai közösségbe is belépést biztosít.

A Freelancer’s Week a szervezők szerint egy aktuális és reális válasz a 2020-as évek speciális kihívásaira, beleértve a koronavírust, illetve az annak kapcsán lezajló remote work forradalmat és gazdasági átrendeződést is. Az esemény nem csak programjában, hanem filozófiájában és technikai lebonyolításában is a rendezvényszervezés abszolút élvonalát képviseli és a közeljövő talán legfontosabb kérdéseire kíván határozott választ adni, mind a munkavégzés, mind a szakértői életmód terén. 

Megosztom

Ajánlott cikkek

A szabadúszók csomópontjai

Elmélkedtünk már róla, hogy mennyire hiábavaló a régi vezetési alapelveket előhúzni a tarsolyból, amikor szabadúszók vezetéséről beszélgetünk. De nem lettünk előrébb a témával, maximum annyiban, hogy meglapogattuk a saját vállunkat.

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2019-05-30

Mi a közös a sikeres szabadúszókban?

A szabadúszó lét a jövő, erre megy a munka világa, pár évtized (van aki szerint kevesebb, mint kettő), és több szabadúszó lesz, mint alkalmazott. Okay, de mindenkinek megy ez? Tényleg csak ennyi az egész, hogy az ember a hóna alá csap egy laptopot, és megtalálja majd a munka magától?

person Nagy-Józsa Dorottya ACC today 2019-04-07

Hírlevél feliratkozás

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel