Szomorúan látom, hogy kevesen olvassátok a könyvajánlókat, de nem adom fel! A férjem is ilyen, van egy könyve, amit 7 éve mindenhova magunkkal viszünk, többet utazott szegény kötet, mint Madeleine Albright, de még egyszer se nyitotta ki. 

madeline-albright.jpg

De mit kellene olvasni?

Már ajánlottunk mi is párat, de most van még egy, ami nálam egy csapásra holtversenyben az élre került Eric Ries Lean Startup-jával (hoppá, amiről még nem írtam ajánlót!), a 2017 legjobb könyve versenyen. Ez pedig László Móni Lehetsz kivételes, az énmárka építés alapjai című könyve.

Ami egyszerűen zseniális. Tényleg. Olyan messze áll a hagyományos "rakd össze magad gyermekem" önkitaláló tákolmányoktól, mint Makó Jeruzsálemtől. Elképesztően izgalmas sztorikkal - többek között a fenti képen látható hölgy brossairól.

Azt gondoltam, egész jól megformázott, tudatos énmárkám van. Legalábbis dolgoztam rajta sokat. 

Mekkorát tévedtem, te uramég.

A tizedik oldalnál elővettem a telefonom, hogy elkezdjek jegyzetelni. Aztán a tizenötödiknél rájöttem, hogy ehhez bizony kevés lesz a notes, ide papír kell.

Nagyon jó a könyv, tényleg. Kivételesen jó. Olvasmányos, a sztorik mind olyan izgalmasan, intelligensen vannak tálalva, hogy úgy teszi le az ember, hogy szuper, elolvastam egy könyvet és most generáltam magamnak 500 óra munkát, annyi ötletem lett. Annyi mindenre jöttem rá, hogy hogy lehetne még jobban csinálni.

Úgyhogy kezdőknek, profiknak, vállalkozóknak, cégvezetőknek, dolgozóknak, bloggereknek egyaránt kötelező olvasmány. És ha most azt mondod, hogy dehát én nem vagyok vállalkozó, mit kell nekem törődnöm az énmárkámmal, jusson eszedbe a mi sztorink.

Ha 30 hónappal ezelőtt megkérdezed, leszek-e vállalkozó valaha, biztosan nemet mondtam volna.

25def531094569_564109dcb585d.jpg

Szóval sosem tudhatod. Te viszont te maradsz, a márkádra pedig akkor is szükséged van, ha nem leszel vállalkozó. Ha pedig félsz az egész kérdéstől, mert azt gondolod, hogy a hideg kiráz bármitől, ami arról szól, hogy hogy tudod növelni a saját láthatóságodat - még inkább el kell olvasd. Mert ha megérted, mi ez az egész, már nem fogsz tőle félni.

László Móni blogja itt, könyve meg szinte mindegyik könyvesboltban, libriben, booklineon, úgyhogy ilyen kifogást ne keress.

 

LIKE IDE, SZERETNÉNK 4000-EN LENNI MÉG IDÉN.

képek: http://hypeandhyper.com, http://www.cogreatwomen.org

Megosztom

Ajánlott cikkek

Hírlevél feliratkozás

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel