Sok egyetemistát, pályakezdőt mentorálunk, és rengetegen panaszkodnak arra, hogy botrány órabérekért dolgoztatják őket, még mindig. Srácok, igazatok van, sokszor egyet is értünk (nem mindig :) ), most ez a lehetőség Nektek is szuper lehet arra, hogy talált pénzként keressetek 80.000 HUF-ot, ami sok gyakornoknak a havi fizetése tud lenni. De ha nem vagy gyakornok már, akkor sem valószínű, hogy sokszor dolgozol ilyen órabérért.

Lehetsz munkavállaló, nyugdíjas, munkanélküli vagy dolgozó, akárki. Ha találni akarsz ennyi pénzt, a következőket kell tegyed. Emlékeztek a Talentuno-ra, írtunk már róluk szerintem. Ha találsz valakinek állást, brutál jól jársz velük általában, mert elképesztő jutalékokkal dolgoznak már hónapok óta.

Na, most még két hét erejéig annyit csavartak rajta, hogy nem is kell állást találj az illetőnek, minden feltöltött CV-ért kapsz 4.000 HUF-ot és kész. 

unclaimed-money.jpg

Ehhez regisztrálnod kell, és találnod kell maximum húsz olyan életrajzot a haverjaid, családod közül, aki valaha állást fog keresni. Nem tűnik egy borzalom feladatnak, őszintén.

Amire figyelned kell: az illetőnek rendelkeznie kell EU-s lakhellyel (jól hallod, még csak magyarnak sem kell lennie), beszélnie kell angolul, és léteznie kell. As simple as that.

Ha feltöltötted a cuccait (kitöltöttük, ha tudsz gépelni, 3 perc alatt tudsz végezni egy jelölttel, kávé ivás közben. Ha nem tudsz, kattints ide és tempósan tanulj meg.), írj rá, hogy fenn van, mert el kell fogadnia a regisztrációdat - hogy mindannyiunk kedvenc GDPR-jának is megfeleljen. Ennyi.

Május 15-én lesz vége a fesztiválnak, addig dobálhatod befele a kalapba a CV-ket, utána utalják a 4000 forintodat CV-nként. 

Akiknek a CV-jét feltöltöd, benne lesznek az adatbázisban, tehát ha majd állást keresnek, nincs vele külön gondjuk. 

Ha pedig neadjaég van olyan ismerősöd, aki valóban állást is keres, és őt a feltöltés után sikerül még össze is matchelned, akkor az adott pozícióért való - jellemzően 100.000 - 120.000 - huf jutalék is a tied persze, ahogy mindig.

sziget-fesztival-tomeg-1024x576.jpg

Rég voltam fiatal, de ez mondjuk két ellógott tudománymetodológia előadás a büfében egy nyitott laptoppal, és cserébe 3 sziget napijegy mondjuk.

Nyilván nem neked, hiszen te figyelsz mindig. Esetleg a havernak viszont szólhatsz. Ha meg egyetemista sem vagy már, lógnod sem kell.

Instagramon követsz minket? Megköszönnénk!

Megosztom

Ajánlott cikkek

Hírlevél feliratkozás

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel