Így ne legyél stressz-zombi

Jasper Gábor Jasper Gábor today 2020-05-15 label covid

Még mindig nyomjuk a home office-t és emiatt egy egészen új típusú stressz ér minket.

A bezártsággal, a munka-magánélet egyensúly teljes elvesztésével, és esetenként az elmagányosodással is meg kell küzdenünk. Többen is írtátok, hogy jó lenne ezzel foglalkozni, ezért elhoztuk nektek a Y2Y csapat stresszkezelő szakijait: Ildit és Danit. Hogy jön a stresszkezeléshez az ölelgetés, a gumimacik, és a pálinkásüveg? A mostani Check-In-ből kiderül.


Megosztom

Hozzászólások

Ajánlott cikkek

Van az a felelősség, amit nem delegálhatsz

A COVID kapcsán, különböző szervezetek vezetőiként olyan döntésekbe kényszerültünk, amelyekbe soha senki korábban. Nincs precedens, nem tudjuk mi jó, mi rossz. Még annyira sem, mint korábban.

Nagy-Józsa Dorottya ACC Nagy-Józsa Dorottya ACC today 2020-09-22

A munkavállalói elégedetlenség éve

A világ minden hülyeségét kitalálták már azért, hogy a dolgozókat elégedetté tegyék, hisz mindenki tudja, hogy a legrosszabb, ami bekövetkezhet egy szervezet életében, az a fluktuációs spirál. Egy elégedetlenből kettő lesz, kettőből három, aztán befut az első felmondólevél, az rántja is magával a következőt, és már itt is a baj. Méregdrága betanítások, csupa ár/érték arányban katasztrofális junior mindenütt. Ennél rosszabb nincs.

Nagy-Józsa Dorottya ACC Nagy-Józsa Dorottya ACC today 2020-09-01

Hírlevél feliratkozás

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel