Tíz heted van 2020-ból. Élj vele!

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2020-10-13 label online, képzés, leadership

Vagy úgy is mondhatnánk, mentsd, ami menthető.

Mi már jó ideje csak online dolgozunk, hiszen tudjátok: csak gombás van. Az elmúlt pár hétben sorra kapjuk a maileket, ahogy realizáljátok, hogy lassan itt az év vége, és a képzés-fejlesztési kereteket bizony el kellene használni - na már azoknak a szerencséseknek, akiknek még van ilyenjük.

A jelenség nem új, mondhatni jóval öregebb mint mi, emlékszem multis vezetőként ilyentájt kaptuk mindig az értesítést a HR-től, hogy hány forintot költhetünk még és kire. Hogy megkönnyítsük a dolgotokat és nem utolsósorban a sajátunkat :) íme a szokásos infografikánk, egy főre ennyibe kerül nálunk egy fejlesztés, magyarul, angolul vagy németül. 

A #atierdőtök #amierdőnk persze folytatódik, minden megtartott 4 online óra után ültetjük a következő vörös tölgyet Nyíradonyban. Ha bármi kérdés van, info@y2y.hu vagy bármelyik közösségi médián megtalálsz minket, timing tekintetében meg igyekszünk, az október már nyilván elesett, de novemberre-decemberre valamit kifundálunk!


Megosztom

Hozzászólások

Ajánlott cikkek

Miért fontos neked, hogy hol veszem a post-item?

Dehogy fontos, miért mondasz ilyet, hát kit érdekel hol veszitek a post-iteket?

person Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2021-03-04

"Aki tanulni akar, az úgyis tanulni fog" - Vagy?

A fenti mondatot heti átlagban 7-8 alkalommal hallom, ha azt veszem, hogy hány tárgyalás, projektindító van a naptáramban februárban. Szülői értekezleten persze nem hallottam még ilyet.

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2021-02-18

Hírlevél feliratkozás

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel