Isten hozott az új blogunkon! Reméljük annyira fogjátok szeretni, mint mi, lesznek benne még hibák, gyermekbetegségek, dolgozunk rajta folyamatosan, bármit találsz, ami nem úgy működik, ahogy szeretnéd, jelezd nekünk légyszí!

2016 májusában elindítottuk a www.y2ycoaching.hu-t. A honlapot éjszakánként bütyköltem, és majd két hét volt, mire teljes pompájában elkészült. Aki járt ott, konstatálhatja, micsoda évszázados tehetséggel építek wordpress oldalakat. Szerencsére nem ebből élünk.

Az indulás napján, 2016. május 17-én, fogadtam a bátyámmal egy üveg 2014-es Bortolomiol prosecco-ban, hogy lesz-e valaha ügyfelünk, aki a blogon keresztül érkezik hozzánk. A fogadást egy héten belül megnyertem, a prosecco is beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

A honlapról a blogot két hónapon belül kiköltöztettük a blog.hu-ra, ahol így több, mint három évet töltött, és ezalatt 1.000.000 letöltést hozott nekünk. A legerősebb napon tizenötezer egyedi látogatónk volt, volt olyan cikkünk, aminek a hatására 24 órán belül 15 új ügyfelünk lett. 

Ahogy a csapat freelancerből cég lett, úgy lett a tákolmány helyett is végre rendes, saját médiumunk. Köszönet a www.hacky.hu csapatának, hogy végtelen türelemmel és kitartással építettek egy olyan oldalt nekünk, amilyet szerettünk volna. Ahol szeretünk lenni, olvasni, gondolkozni. Reméljük hamar túlszárnyaljuk az eddigi tizenötezres napi rekordot, amire most fel is teszek még egy üveg fenti proseccot a Y2Y csapatának.

Köszönjük Márk, Adri, Ádi, Kevin és mindenki, aki segített, és persze köszönjük az elmúlt három évet a blog.hu-nak is.

Azoknak meg, akik KKV létükre nem hisznek a content marketingben, hadd legyünk mi a jó példák. Hajrá nekünk és előre a következő egymillió letöltésért!

Dorka

Megosztom

Hozzászólások

Ajánlott cikkek

The Ultimate Performance Review

Copy - paste. Ha Nálatok is így szokás teljesítményt értékelni, most egy életre letudtuk vele a gondjaidat. Szívesen. :)

Nagy-Józsa Dorottya ACC Nagy-Józsa Dorottya ACC today 2019-12-04

A klasszikus teljesítményértékelésnek leáldozott

Volt egy szavazásunk a Facebookon márciusban, ami várakozásaimon felül megmozgatta a népet: "Van-e értelme teljesítmény értékelő-rendszert működtetni?" Az igen nyert 58-42-re, de a kommenteket elolvasva valahogy az az összképem, hogy mégiscsak van mindenkiben egyfajta elégedetlenség, amit egy mondatban így tudok összefoglalni:

person PottokJudit today 2019-06-25

Hírlevél feliratkozás

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel