Rövid leírás

Centralizált gyártás esetén gyakori, hogy az egyik ország a másiknak kiszolgáltatott bizonyos termékek ellátása esetében. Papíron ugyan minden ország egyforma, de iparágtól függetlenül azt látjuk a piacon, hogy mindig az importőr jár rosszul.

A háttérben gyakran tapasztalni, hogy nem feltétlen csak a "kivételezés" esete áll fenn. Az előrejelzéstervezés nem megfelelően működik, nincsenek azonosan összehuzalozva a gyártási és az export folyamatok, nincs rendes kommunikáció a felek között, és még sorolhatnánk. Ennek a kooperációnak a kialakítása általában meglepően gyors, és gyakorlatilag azonnal tapasztalható eredmény. Már azáltal, hogy valaki rendes folyamatszemüvegen keresztül nézi meg, mi is történik. Az együttműködő felek sokszor teljesen maguk tudják felmérni és meg is javítani a rosszul működő rutinokat. Mi a háttérből segítünk, a munkánkat akkor végezzük jól, ha mihamarabb láthatatlanná válunk a szervezetben - amihez az kell, hogy ne a "tanácsadó jelenléte" legyen az, ami a változást indukálja.

Sok cégnél látjuk, hogy egy kapcsolat javítása húzza maga után a többit, a régió többi országa hamar indul magától a best practice után, ami sokkal egyenletesebb együttműködést és rendszerszintű termékhiány- és készletszint-csökkenést von maga után.

  • Javul az ország közti kommunikáció.
  • Kiszámíthatóbbak lesznek az export-import folyamatok.

Csapattagok

Somlai Dániel PCC
Matskási Zoltán

ha minden jól megy mi az eredménye?

trending_up Javul az ország közti kommunikáció.
trending_up Kiszámíthatóbbak lesznek az export-import folyamatok.

Ok, nézzük meg,

mit segíthettek.

Igyunk egy kávét!

Jelentkezem

Kapcsolódó cikkek

A kölni koncert

Vannak élethelyzetek, amikor egyszerűen nincs más választásod, mint elfogadni azt, amit a szeszélyes sors eléd vet, amit Forrest Gump bonbonos dobozából veszel, vagy amit a gép dobott - ízlésed szerint. Azt is gyakran hallom - nekem nincsenek lehetőségeim, könnyű Z-nek, aki gazdag, vagy Y-nak, akinek mindenhol vannak kapcsolatai. De nekem? Nincsenek meg az eszközeim a sikerhez. Szeretünk kifogásokat gyártani, a kudarcainkat a körülményekre fogni, meghátrálni a kihívásoktól. Ilyen a természetünk. Mégis előfordul, hogy sikerül egy vesztett játszmát átfordítanunk a javunkra, és sikerül győzedelmeskedni - a hátráltató körülmények ellenére is.

Kókai Róbert Kókai Róbert today 2022-05-11

Hát akkor kezeljünk válságot. Megint.

So, I went, again. And I met the President of the United States, again.

Nagy-Józsa Dorottya PCC Nagy-Józsa Dorottya PCC today 2022-04-04
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. More information. cancel